joi, 4 aprilie 2013

Ce se poarta anul acesta in materie de bijuteri ?

In 2013 se poarta diferite combinatii de materiale, metale, pietre, lanturi, tinte si texturi in materie de accesorii si bijuterii. Culorile la moda anul acesta pentru pietre sunt cele puternice, care dau o pata de culoare de exemplu turcoazul, verdele, galbenul, dar se vor purta si culorile nude. Pentru metale culorile cele mai fososite sunt  auriul si argintiul.   
Daca doriti sa fiti in pas cu moda si sa iesiti din anonimat, purtati bijuterii de inspiratie tribala, victoriana sau din pietre semipretioase, acestea vor vi la mare cautare anul acesta. Bijuteriile inspirate din antichitate, au o constructie destul de masiva, insa va va crea un aspect atat impunator, dar totodata simplu si cochet. 
Culorile care predomina accesorile de inspiratie tribala sunt jadul, turcoazul si coralul. Alte culori de care trebuie sa tinem cont, daca vrem sa fim in ton cu tendintele anului  sunt : verdele, galbenul, albastrul si maroul.
In concluzie daca vreti sa fiti in trend  primavara asta, purtati bijuterii de inspiratie africana, vintage, coliere impunatoare, iesite din comun, confectionate din materiale, argint si decorate cu perle.
Pentru a va face o idee despre tendintele in materie de bijuterii pentru 2013, am atasat cateva imagini cu diferite modele de coliere.




                      




                     




                    











Niciun comentariu :